Als medewerker van TWB maak jij het verschil!

Huishoudelijke Hulp

Nog geen zorgdiploma op zak? Maar wel een hart voor de zorg? Als medewerker hulp bij het huishouden bij TWB maak jij het verschil!

Werken onder schooltijd

Werk dicht bij huis

Diverse contracturen mogelijk (0-24 uur)

Starten zonder vooropleiding in de zorg

Hulp bij het huishouden

Als huishoudelijke hulp ondersteun je mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hun huis weer schoon en fris is. Maar je doet meer! Naast het schoonmaken houd je ook een oogje in het zeil, wanneer het niet goed gaat met de cliënt trek jij aan de bel. Door het 1 op 1 contact kun je je aandacht volledig richten op de cliënt waar jij op dat moment zorg verleent. Een schoon en leefbaar huis, een grote glimlach van je cliënt, een sociaal praatje en een luisterend oor; als huishoudelijke hulp verleen je zorg met je hart!

Onze cliënten ontvangen tussen 08.00 en 17.00 uur op doordeweekse dagen huishoudelijke ondersteuning. Afhankelijk van de grootte van je contract bezoek je 1, 2 of 3 cliënten op een dag in de buurt van jouw woonplaats. Je voert werkzaamheden uit die beschreven staan in het ondersteuningsplan. Daarnaast observeer je de cliënten en zijn of haar omgeving. Naast de verantwoordelijkheid voor de huishoudelijke taken observeer je het gedrag en welzijn van jouw cliënt. Indien nodig leg je contact met je leidinggevende of zorgcoördinator. Wil je meer weten over TWB kijk dan op onze website.

Jouw werkdag

Om 08.45 uur stap je op je fiets zodat je om 09.00 bij je eerste cliënt aanwezig bent. Mevrouw is blij om je weer te zien, met een grote glimlach verwelkomt ze je. Zoals iedere week bespreek je met haar hoe haar weekend is geweest om vervolgens te beginnen met het schoonmaken van haar badkamer en toilet. Zodra je hiermee klaar bent, drink je samen met mevrouw een bakje koffie en vertelt ze voluit over vroeger. Tenslotte ondersteun je mevrouw met het opvouwen van de was en stofzuig en dweil je haar vloer. Mevrouw is blij dat haar appartementje weer lekker schoon is. Ze bedankt je en kijkt alvast uit naar volgende week, wanneer jij weer komt. Op naar de volgende cliënt.

Maak kennis met de functies binnen TWB

Silvia - Huishoudelijke hulp

App ons