Dé thuiszorgorganisatie in de regio West-Brabant!

Over TWB

TWB is de grootste thuiszorgorganisatie in West-Brabant. Onze 2000 medewerkers verlenen zorg aan huis aan meer dan 7.500 cliënten. We zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit doen we bijvoorbeeld door ze te ondersteunen in het huishouden, te helpen bij het aankleden of verpleegkundige zorg te leveren. De zorg is steeds in ontwikkeling en TWB speelt daarop in, waarbij de kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en onze medewerkers centraal staan!

Ons verhaal

Thuis is waar je op je best bent. Bij Thuiszorg West-Brabant begrijpen we dat maar al te goed. Daarom ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Jong en oud, in elke fase van het leven.

De komende jaren zijn er meer ouderen die alleen wonen en zorg nodig hebben. Tegelijkertijd zijn er minder zorgprofessionals en mantelzorgers. Om goede zorg te leveren, moeten we anders gaan werken. Dat betekent: op afstand wat kan, dichtbij waar nodig. Zo bieden we zorg en ondersteuning op maat, en blijven bedden in ziekenhuizen en verpleeghuizen beschikbaar voor mensen die het écht nodig hebben.

De zorg voor cliënten kunnen wij leveren dankzij onze collega’s. Zonder hen, geen TWB! Wie bij ons werkt, is verzekerd van:

  • Een fysiek en mentaal veilige werkomgeving
  • Betekenisvol werk afgestemd op je interesses en talenten
  • Regie op je loopbaan met ruimte om door te groeien
  • Digitale tools die je werk makkelijker maken
  •  
   We hebben onze koers voor de komende jaren vertaald naar een animatie. In deze video zie je waar TWB de komende jaren voor staat en gaat. Wil je meer weten over TWB kijk dan op onze website.

Bij TWB krijg je de kans om jouw talent te laten zien en door te groeien

Maak kennis met de functies binnen TWB

Onze regio’s

 

App ons