Dé thuiszorgorganisatie in de regio West-Brabant!

Over TWB

TWB is de grootste thuiszorgorganisatie in West-Brabant. Onze 2000 medewerkers verlenen zorg aan huis aan meer dan 7.500 cliënten. We zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit doen we bijvoorbeeld door ze te ondersteunen in het huishouden, te helpen bij het aankleden of verpleegkundige zorg te leveren. De zorg is steeds in ontwikkeling en TWB speelt daarop in, waarbij de kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en onze medewerkers centraal staan!

Waarom wij samen het verschil maken

Thuiszorg West-Brabant (TWB) is dé thuiszorgorganisatie in de regio West-Brabant! De zorg is steeds in ontwikkeling en wij spelen daarop in met aansprekende innovaties in de thuiszorg. De kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en medewerkers staat hierbij altijd centraal. TWB kent een platte organisatiestructuur. Door de directe samenwerking en daadkracht tussen het bestuur, management en medewerkers bereiken we unieke resultaten en veranderen we met elkaar de zorg thuis.

Binnen ons bedrijf hebben we alle disciplines verenigd om langer en zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan: hulp bij het huishouden, thuisbegeleiding, wijkverpleging, gespecialiseerde zorg, topklinische zorg, casemanagement dementie, hospice thuisteam en het acuut team. Dit maakt ons uniek in West-Brabant en zelfs in heel Nederland. Met elkaar maken we het verschil voor inwoners in West-Brabant. Kom jij dit verschil met ons maken? Wil je meer weten over TWB kijk dan op onze website.

Bij TWB krijg je de kans om jouw talent te laten zien en door te groeien

Maak kennis met de functies binnen TWB

Onze regio’s

 

App ons