Als medewerker van TWB maak jij het verschil!

Verzorgende

Als verzorgende bij TWB ben jij het lichtpunt in de dag van onze thuiswonende ouderen. Dankzij jouw hulp kunnen onze cliënten in hun eigen leefomgeving oud worden.

Diverse contracturen mogelijk ( 0-24 uur)

Altijd werk dichtbij huis

Geen werkdag is hetzelfde

Als verzorgende niveau 3 bij TWB verleen je samen met jouw team van collega helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen zorg achter de voordeur bij onze cliënten thuis. Je ondersteunt o.a. ouderen en chronisch zieken bij de dagelijkse ADL verzorging. Je verricht een aantal verzorgende handelingen, die bijvoorbeeld te maken hebben met medicatie en wondverzorging. Als verzorgende heb je aandacht voor de kleine dingen die de cliënt het gevoel van aandacht geven. Je maakt deel uit van het alledaagse leven van cliënten en maakt voor hen een echt verschil. Wil je meer weten over TWB kijk dan op onze website.

Jouw werkdag

In de ochtend- of avond start jouw dienst, je gaat op de fiets, scooter of auto naar je eerste cliënt. Je kijkt hoe het met haar gaat en verleent de basiszorg die beschreven staat in het zorgplan. Ondertussen bespreken jullie hoe het weekend van mevrouw is geweest. Na een lekker kopje koffie noteer je de bijzonderheden in het zorgplan en vervolg je je route naar de volgende cliënt. Gedurende je route bezoek je tussen de 10 en 15 cliënten.

Wat het werken als verzorgende zo bijzonder maakt is dat iedere werkdag er anders uitziet. Een diversiteit aan cliënten stroomt in en uit zorg, waardoor je route iedere dag anders kan zijn. Ook kun je tijdens je route voor diverse uitdagingen komen te staan, die je zelfstandig of met behulp van collega’s op kan lossen.

Bij TWB draait alles om mensenwerk. Aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. Je werkt zelfstandig achter de voordeur bij onze cliënten en maakt je deel uit van een team van ongeveer 15 medewerkers. Dit zijn je collega’s op wie je ten alle tijden terug kunt vallen en met wie je eens in de 6 weken een teamoverleg hebt.

Maak kennis met de functies binnen TWB

Verzorgende

App ons