Doorgroeien binnen TWB

Werk jij al bij TWB en wil je doorgroeien of je verder ontwikkelen? Eén van die mogelijkheden is het volgen van een opleiding. Hierbij kun je denken aan de opleiding voor Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende C, Verzorgende IG (/MMZ), mbo-verpleegkundige, maar ook bijvoorbeeld hbo-verpleegkundige. Als je wilt, kun je bij TWB dus telkens een stapje hogerop. Dat houd je werk afwisselend en uitdagend!

Wil je leren in de praktijk?
Wanneer je al een aantal jaar werkt is het vaak lastig om terug de schoolbanken in te gaan. Leren in de praktijk is dan een stuk gemakkelijker. Binnen TWB bieden we ‘Samen Leren in de Wijk’ aan. Een zorgopleiding volgen die uitgaat van je talenten en ervaringen, maatwerk biedt en waarbij je direct start in de praktijk. Dat is ‘Samen Leren in de Wijk’.

Als collega in opleiding heb jij regie over je eigen leerproces. Hierdoor kun je het leren laten aansluiten op wat je tegenkomt in de praktijk. Over de vraagstukken uit je eigen praktijk haal je kennis in de werkplaatsen. In deze werkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Zo leren we van en met elkaar! Een voordeel van deze manier van opleiden is naast de flexibiliteit ook dat je ieder moment kan instromen. Deze manier van leren doen we samen met de zorgorganisaties Surplus en DAT. In samenwerking met opleidingsinstituut STOC leer je het vak in de praktijk en ontvang je aan het einde van je opleiding een erkend diploma of certificaat.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op één van de werkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wil over de verschillende (opleidings)mogelijkheden binnen TWB.

Toch de schoolbanken in?
Sommige opleidingen, zoals de opleiding tot hbo-verpleegkundige, zijn nog niet te volgen via ‘Samen leren in de Wijk’. Dan biedt een reguliere opleiding de oplossing.

Heb je interesse?

App ons