Duaal leren bij TWB

TWB biedt vanaf het 3e leerjaar van de hbo opleiding Verpleegkunde een duaal leertraject aan. Dit leertraject heeft als doel dat je opgeleid wordt tot wijkverpleegkundige en na het behalen van je hbo-v bij ons aan de slag gaat in deze functie.

Jouw leeromgeving

In het duaal leer-werktraject word je gekoppeld aan en begeleid door een wijkverpleegkundige waardoor je gelijk onderdeel uitmaakt van een professionele leeromgeving. De wijkverpleegkundige leert jou de kneepjes van het prachtige vak en ondersteunt jou in je (persoonlijke) ontwikkeling tot zorgprofessional. Daarnaast leer je ook veel van het zelfstandig werken als verzorgende in de thuiszorg routes. Daarbij werk je samen met de collega’s uit de zorgteams. Er is voldoende ruimte voor stage- of afstudeeropdrachten waarbij je direct de praktijk kunt koppelen. Naast de praktijk ga je 1 dag in de week naar school.

Het duaal leer-werktraject bij TWB heeft als doel je op te leiden tot wijkverpleegkundige, de functie die je na het behalen van je diploma hbo Verpleegkunde zelfstandig uitvoert.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op met Eveline Hooijmeijer van de afdeling Werving & Selectie op telefoonnummer 088 560 2253.

App ons