Samen Leren in de Wijk

Wil je graag als zorgprofessional aan de slag, maar heb je nog geen diploma of ervaring of heb je de stap nooit durven zetten? Start met ‘Samen Leren in de Wijk’ en word onze nieuwe collega in opleiding! Een zorgopleiding volgen die uitgaat van je talenten en ervaringen, maatwerk biedt en waarbij je direct start in de praktijk. Dat is ‘Samen Leren in de Wijk’.

Heb jij interesse om in de zorg te werken, maar heb je nog geen zorgdiploma?

Wil je daarnaast niet meer naar school, maar meteen leren in de praktijk? Dan is ‘Samen Leren in de Wijk’ bij TWB iets voor jou!

Bij TWB is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Hierdoor kun je het leren laten aansluiten op wat je tegenkomt in de praktijk. Een voordeel van deze manier van opleiden is naast de flexibiliteit ook dat je ieder moment kan instromen.

Tijdens de opleiding via Samen Leren in de Wijk leer je van en met je collega’s. Samen leren in de wijk is een initiatief van Kruisvereniging Noord-Brabant, de zorgorganisaties TWB, Surplus en DAT en opleidingsinstituut STOC.

Vanaf je eerste werkdag kom je bij cliënten thuis die jouw hulp nodig hebben. Vakkennis en vaardigheden doe je op in de (online) werkplaatsen. In deze (online) werkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van je opleiding ontvang je een erkend mbo-diploma of mbo-certificaat.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Je bent altijd van harte welkom om mee te lopen in de praktijk of een kijkje te komen nemen op één van de werkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wilt over de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen TWB.

App ons