Werken in de zorg in Bergen op Zoom

Al meer dan 100 jaar maakt de gemeente Bergen op Zoom deel uit van het werkgebied van TWB. Wil je jouw passie voor de zorg omzetten in een passende carrière in Bergen op Zoom. Dan kan je zeker bij TWB terecht! In dit blogartikel lees je over de stad Bergen op Zoom, waarom werken in de zorg, waarom werken bij TWB en de doorgroeimogelijkheden voor jou binnen TWB. Laat je inspireren en zet de volgende stap in jouw carrière. Laten we kijken naar de boeiende reis die jij kan maken in de wereld van werken in de zorg in Bergen op Zoom. Neem vooral een kijkje!

De stad Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een historische stad vol met charme gelegen in West-Brabant. Met zijn sfeervolle straten, imposante monumenten en de grote markt als centraal punt biedt Bergen op Zoom een mooie culturele ervaring. De Grote Markt, omringd door historische gebouwen, vormt het centrum van het stadsleven, waar lokale markten en verschillende evenementen plaatsvinden. De stad is trots op haar cultureel erfgoed, met hoogtepunten zoals het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland, dat dient als museum en evenementenlocatie. Er is daarnaast ook genoeg natuur in en om Bergen op Zoom, de Brabantse Wal biedt mooie wandel- en fietsroutes.

Waarom werken in de zorg?

Werken in de zorg omschrijven veel mensen als een roeping. Je biedt zorg en ondersteuning aan mensen waardoor je hun leven beïnvloedt. De dankbaarheid in de ogen van degenen die je helpt, maakt elke uitdaging de moeite waard. Wanneer je werkt bij TWB kun je rekenen op een afwisselende en dynamische werkomgeving. De zorgsector biedt unieke kansen om compassie en empathie te tonen, vaardigheden te ontwikkelen een positieve impact te maken. Wil je meer inspiratie, kijk eens op TWB vertelt, hier vind je inspirerende verhalen van mensen uit het vakgebied.

Over TWB? 

TWB is de grootste thuiszorgorganisatie in West-Brabant. Onze 2000 medewerkers verlenen zorg aan huis aan meer dan 7.500 cliënten. We zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit doen we door ze bijvoorbeeld te ondersteunen in het huishouden, te helpen bij het aankleden of verpleegkundige zorg te leveren. De zorg is steeds in ontwikkeling en TWB speelt daarop in, waarbij kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en onze medewerkers centraal staan.

Werken bij TWB

Wil je deel uitmaken van een organisatie die zich inzet voor het welzijn van anderen en waarin je dagelijks het verschil kunt maken? Bij TWB draait het om meer dan alleen werk; het draait om het leveren van hoogwaardige zorg aan onze cliënten en het ondersteunen van hen om inhun vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Waarom kiezen voor werken bij TWB? Hier ben je niet zomaar een werknemer; je bent een zorgprofessional met passie en toewijding. We bieden voortdurende groeimogelijkheden en ondersteuning, zodat je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.

Of je nu als verpleegkundige, verzorgende, huishoudelijke hulp of in een andere functie bij TWB wilt werken, je wordt onderdeel van een team dat de zorgsector transformeert. Bekijk de vacatures en zet jouw volgende stap!

 

TWB Bergen op Zoom werken in de Zorg

Doorgroeimogelijkheden in de zorg bij TWB

We bieden onze medewerkers de kans om hun professionele doelen te bereiken en vaardigheden te verbeteren. Of je nu begint als verzorgende, verpleegkundige, huishoudelijke hulp of in een andere functie, bij TWB kun je rekenen op een ondersteunende omgeving die jouw groei stimuleert. Onze trainingsprogramma’s en bijscholingsmogelijkheden stellen je in staat om je kennis en expertise uit te breiden, zodat je kunt uitblinken in je vakgebied.

TWB erkent en beloont talent en toewijding. Voor ambitieuze zorgprofessionals bieden we diverse paden voor carrièregroei. Of je nu streeft naar een leidinggevende positie, gespecialiseerde zorg wilt leveren of jezelf wilt ontwikkelen in een andere richting binnen de zorgsector, wij ondersteunen je op jouw reis.

Klaar om de volgende stap te zetten in je zorgcarrière? Ontdek de doorgroeimogelijkheden binnen TWB, samen komen we tot passend maatwerk bij jouw behoefte in de zorg.

 

Deel dit artikel!
App ons