Jij zit geen uren stil

Hij heeft geen stille dagenZomerkrachten gezocht: breng de zon in huis bij TWB

Zoek je een zomerbaan die meer is dan alleen bijverdienen? Ontdek hoe jij deze zomer bij Thuiszorg West-Brabant (TWB) bijdraagt aan je cv én een bijdrage levert aan iemands leven. Samen met ons ondersteun je mensen met persoonlijke hulp en zorg in elke levensfase. Zo kunnen zij zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Je bent thuis immers op je best! Ervaar zelf als zomerkracht hoe dankbaar werken in de thuiszorg kan zijn.

Thuiszorg: het hart van onze missie

Thuiszorg. Het mooiste en dankbaarste beroep dat er bestaat – vinden wij! Want persoonlijker dan zorg verlenen bij mensen thuis wordt het niet. Bij Thuiszorg West-Brabant ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, op de plek waar zij zich het prettigst voelen. Dat doen we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Flexibele en goedbetaalde zomerbaan dicht bij huis

In de zomer zoeken we altijd vakantiekrachten die onze collega’s willen vervangen, zodat zij ook even op vakantie kunnen. Je kunt dan bij ons aan de slag als Hulp in het Huishouden. Jij verdient zo een flink zakcentje bij en onze cliënten krijgen een schoon en veilig huis. Bovendien krijg je de vrijheid en flexibiliteit om zelf je dag in te delen. En wist je dat je, terwijl je werkt, ook aan je summerbody kunt werken? De kans is groot dat jouw cliënten lekker dicht bij huis wonen, en dan kun je gewoon op de fiets bij ze langs. Zo zit jij geen uren stil en hebben onze cliënten geen stille dagen.

Een kans voor studenten

Volg je een zorgopleiding? Dan is dit jouw kans om tijdens de zomer waardevolle praktijkervaring op te doen op het niveau van je opleiding. Je werkt aan je professionele vaardigheden en sociale competenties. Je brengt nieuwe energie in het leven van onze cliënten en maakt hun zomer net zo zonnig als die van jou. Het is een win-win: jij ontwikkelt jezelf en onze cliënten leven op van het contact.Jonge, vrouwelijke thuiszorgmedewerker wast af samen met oudere, mannelijke cliëntGroei en connectie

Kom deze zomer het team van TWB versterken en ontdek hoe leuk en waardevol jouw werk kan zijn! Bij ons krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te pikken, terwijl je tegelijkertijd echte, waardevolle connecties maakt met de mensen voor wie je zorgt. En dat alles in een fijne omgeving waar je echt van elkaar leert. Dat bevordert niet alleen jouw professionele groei, maar ook jouw persoonlijke voldoening. Plus, onze flexibele roosters en de kans om lekker dicht bij huis te werken betekenen dat je nooit hoeft te stressen over het combineren van je werk en je privéleven.

Een warme en waardevolle zomerbaan bij TWB

Als vakantiekracht bij TWB breng je de zon in huis bij onze cliënten! Jouw bezoek betekent een warme glimlach, een vriendelijk woord, de zorgzame hand én een schoon huis. Maak van deze zomer een tijd om nooit te vergeten en ga langs bij mensen die jouw warmte goed kunnen gebruiken! Werk in een omgeving waar je vrijheid hebt en dicht bij huis kunt werken. Dit is jouw kans om impact te maken, vaardigheden te ontwikkelen en werk te maken van een betekenisvolle zomer.

Wil jij deze zomer écht van waarde zijn voor anderen, terwijl je goed bijverdient?  Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog. Start jouw zomer bij TWB, daar waar jij op je best bent! 

App ons